Samen staan we sterker

 

De bedrijven die onder de Continu Group vallen zijn allen actief binnen de arbeidsbemiddeling. Ieder gespecialiseerd in een eigen sector en met een geheel eigen uitstraling en identiteit.

Continu

Als sparringpartner voor opdrachtgevers in de bouw, industrie en de publieke sector zorgen wij er al 25 jaar voor dat technisch Nederland duurzaam blijft draaien.

Dit doen we door een juiste match te maken wanneer u op zoek bent naar een nieuwe technische collega op HBO of WO niveau. En door ondersteuning te bieden wanneer het team al compleet is. Onze dienstverlening is op maat. Dus in feite bepaalt u zelf wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

2500

professionals via Continu aan het werk

6

sectoren; bouw, civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde en logistiek

21

vestigingen verdeeld over Nederland, België en Duitsland

Mténv

Als HR-dienstverlener richten wij ons al meer dan 20 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Ons aanbod is helder: een enorme keuze uit ervaring en talent op elk gewenst niveau, gecombineerd met onze doortastende, transparante aanpak en onze ervaren specialisten in uw vakgebied. Daarnaast bieden we ook oplossingen en advies voor uiteenlopende HRM-vraagstukken, zoals outplacementtrajecten, selectie- en ontwikkelassessments. Wat uw vraag ook is, wij geven altijd thuis!

1000

professionals via mténv aan het werk

1

sector; woningcorporaties

19

vestigingen in Nederland

Hartd

De machinebouw, metaal, elektrotechniek en installatietechniek: het zijn vakgebieden die we kennen. We weten wat de ontwikkelingen zijn, wat de vraagstukken zijn en welke veranderingen er gaande zijn in de markt. We begrijpen de behoefte aan flexibiliteit. Niet voor niets was Hartd van oorsprong een ingenieursbureau en zijn we nu sterk in het projectmatig inzetten van de beste techneuten in de markt op MBO niveau.

600

professionals via Hartd aan het werk

4

sectoren; machinebouw, metaal, elektrotechniek en installatietechniek

3

vestigingen in Nederland

Techmatch

Gedreven door de affiniteit met techniek bedienen de collega's van Techmatch kleine én grote ondernemingen in de sectoren werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek. Met een enthousiast team van professionals is Techmatch gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch opgeleide professionals op MBO, HBO en WO niveau.

150

professionals via Techmatch aan het werk

7

sectoren; werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, automotive, hightech, logistiek en procestechniek

3

vestigingen in Nederland