Continu Group is een Great Place to Work

Op 25 augustus 1995 werd Continu ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Inmiddels werken wij met ongeveer 250 professionals elke dag aan carrièrekansen voor honderden professionals. Vanuit 19 vestigingen zijn wij zowel in Nederland, als in België en Duitsland vertegenwoordigd. En nu mag Continu Group zich ook een Great Place to Work noemen. 

“Bij Continu streven we naar uitstekend werkgeverschap. Een cultuur waar mensen zichzelf kunnen zijn, gezien worden, vertrouwen krijgen, plezier ervaren op en in het werk en daardoor trots zijn op hun organisatie. Deelname aan de Great Place to Work verkiezing zorgt ervoor dat onze cultuur vanuit 2 perspectieven bekeken wordt. Vanuit de medewerkers en vanuit de werkgever. Op beide onderdelen hebben we in 2019 een fantastische score laten zien, waardoor we ons GPTW mogen noemen. Een prestatie waar we trots op zijn!" 

"Dit betekent niet dat onze taak erop zit. Werkgeluk blijft een belangrijk speerpunt binnen Continu Group. Innovatie, verbetering en verdere professionalisering zijn thema’s waar we mee aan de slag gaan om verbeteringen door te voeren en een GPTW te blijven!" - Marlon Woudstra, Director HR&D

Great Place to Work

Goed werkgeverschap

Werk je bij Continu Group, dan ben je een VIP en krijg je een VIP behandeling. Want VIPS staat niet alleen voor ‘very important persons’, maar is tevens de afkorting van een aantal belangrijke thema’s binnen de organisatie waar we invulling aan geven.

Vakmanschap & Vitaliteit

Deskundigheid, beter worden in je vak en je mentaal en fysiek fit voelen!

Innovatie & Inspiratie

Ondernemerschap betekent dat we vooraan willen blijven lopen dit doen we middels inspirerende workshops en digitale ontwikkelingen.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij focussen op jouw talenten en jouw ontwikkelingsmogelijkheden, zodat jij als persoon blijft groeien.